over mij

Verhalen vertellen, op welke manier dan ook, is wat ik het liefst doe.

 Al toen ik zes jaar oud was, wilde ik fotograaf worden. Na een korte carrière als actrice (Oppassen!!! 2000-2003) ben ik op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht beland en daar afgestudeerd als scenarist en regisseur. 
Momenteel ben ik werkzaam als schrijver, regisseur en fotograaf.

Mijn werk reflecteert hoe ik in het leven sta: open, nieuwsgierig en op zoek naar verbinding. Ik houd van lichtheid, gevoeligheid en eigenzinnigheid. Van momenten die uit het leven gegrepen zijn, volmaakt in hun onvolmaaktheid. Van echte stemmen en verhalen.

Als schrijver vind ik de juiste woorden voor mensen en bedrijven en maak ik teksten waarin zij zich herkennen. Ik help zelfstandigen met hun (online) profilering. Authenticiteit is belangrijker dan ooit.

Het regisseren is een verlengstuk van mijn schrijven. Mijn kerndoel is om de mensen die in video’s en podcasts aan het woord komen, zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Natuurlijk, geloofwaardig en met een sterk en zorgvuldig opgebouwd verhaal. 

Mijn werkzaamheden zijn geboren uit wie ik ben. Ik wil als mens zorgen voor verbinding. Als fotograaf laat ik zien hoe mensen liefde delen. Hoe een kersverse moeder naar haar dochter kijkt, hoe mensen hun huwelijksdag vieren of een afscheid vormgeven en het gezinsleven van alledag. Ik leg het graag vast, want alles wat gebeurt, vervliegt. Foto’s niet.

Veel van wat aanvankelijk alleen in de verbeelding bestaat, wordt werkelijkheid.
(C.G.)

Er zitten een aantal verhalen in mijn hoofd die ik in eigen werk wil vertellen. Momenteel schrijf ik aan een voorleesboek voor kinderen. Werken voor en met kinderen is voor mij heel belangrijk. Zij zijn nog open en onbevangen. Zij moeten worden gehoord, zo worden zij gevoed in hun ontwikkeling.