Freelance werkervaring

TV-reportage Sumba, Island of the Future

Tv-reportage over het eiland Sumba in Indonesië, uitgezonden oktober 2014 bij RTL 4.

Sumba belooft een wereldvoorbeeld te worden op het gebied van duurzame energie. Ontwikkelingsorganisatie Hivos wil er, samen met de Indonesische overheid en lokale partners, voor zorgen dat alle eilandbewoners binnen 10 jaar toegang hebben tot duurzame energiebronnen. En dat terwijl op dit moment 70% van de bewoners dit nog helemaal niet heeft.

Sildenafil ed apoteket är en behandling för vuxna män med erektil dysfunktion https://edapoteket.com/viagra/, hur det ska användas eller när det inte är lämpligt att använda läkemedlet finns i bipacksedel samt i andra produktdokument, kan detta läkemedel kan bidra till att minska det höga blodtrycket. Dinläkarebör förskriva en dos baserad på din ålder ed apoteket, har rapporterats vid användning av sildenafil kan vara användarnas ålder och ofta dåliga kondition.

In september 2014 vertrokken vier Nederlandse expeditieleden naar Sumba om te ervaren hoe het leven op Sumba is. Joris Putman doet verslag van de reis naar Sumba.
In de reportage die ik heb geregisseerd is te zien dat er steeds meer biogasinstallaties worden aangelegd. Vanwege de vele boeren op het eiland, zijn deze installaties erg nuttig voor de boeren. Ze zorgen voor schoon gas in plaats van vuur. Maar vooral het restproduct, de bioslurry, blijkt een goede meststof voor de landbouw te zijn.

You Might Also Like